Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cinci spitale din județul Bihor au primit nebulizatoare medicale de ultimă generaţie

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 18 decembrie 2020, ora 17:00

Cinci spitale din linia întâi, din judeţul Bihor, au primit nebulizatoare medicale Cube S, aparate performante utilizate în dezinfecţia terminală a unităţilor medicale.

Unităţile sanitare care beneficiază de donaţie sunt Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, Spitalul Municipal „Dr. Pop Mircea” Marghita, Spitalul Orăşenesc Aleşd, Spitalul Municipal „Ep. N. Popovici” Beiuş şi Spitalul Orăşenesc Ştei, scrie Agerpres.

nebulizatoare
Sursă imagine: unsplash.com

„Nebulizatoarele oferă unităţilor sanitare posibilitatea să lupte eficient împotriva virusului SARS-CoV-2, protejând atât personalul medical, cât şi pacienţii”, se arată într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, nebulizatoarele Cube S, patentate şi produse în România, funcţionează prin pulverizarea soluţiilor dezinfectante în picături fine, creând o ceaţă densă de microparticule, care decontaminează complet orice spaţiu închis.

Această tehnologie este utilizată în special în spaţii mari pentru a dezinfecta aeromicroflora şi suprafeţele sau echipamentele care trebuie dezinfectate rapid.

„Nebulizatoarele Cube Atomizers sunt produse care înglobează tehnologie de top şi pot dezinfecta spaţii de până la 100.000 mc la o singură dispersie. Sunt produse în România şi în acest moment sunt comercializate în Uniunea Europenă, SUA, Australia şi Orientul Mijlociu”, a declarat reprezentantul companiei care a oferit aparatele, BND Cons, Radu Ion.

Etichete: nebulizatoare virusului SARS-CoV-2 nebulizatoarele Cube S unitati sanitare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC