Newsflash
Știri

Cine sunt noii prorectori ai UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

de Dorina Novac - feb. 6 2020
Cine sunt noii prorectori ai UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca are, din această săptămână, prorectori noi.

În ședința Senatului din data de 4 februarie 2020 a fost validată noua echipă de prorectori a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, la propunerea rectorului, prof. univ. dr. Anca Dana Buzoianu.

Iată cine sunt prorectorii Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca:

Prof. dr. Daniel Mureșan – Prorectoratul pentru Dezvoltarea Academică și Administrație Universitară

Domnul profesor este șeful Disciplinei Obstetrică-Ginecologie I, fost prodecan al Facultății de Medicină și membru în Senatul Universității.

Prof. dr. Carmen Mihu – Prorectoratul Didactic

Doamna profesor este șef al disciplinei Histologie, fost prodecan al Facultății de Medicină și membru în Senatul Universității.

Prof. dr. Mihaela Băciuț - Prorectoratul Științific

Doamna profesor își desfășoară activitatea în cadrul Disciplinei Chirurgie Maxilo Facială și Implantologie a Facultății de Medicină Dentară și este membru în Senatul universitar.

Conf. dr. George Dindelegan – Prorectoratul pentru Rezidențiat și Cursuri Postuniversitare

Domnul conferențiar face parte din colectivul Disciplinei Chirurgie I a Facultății de Medicină, este Director al Centrului de aptitudini practice și simulare în medicină și membru în Senatul universitar.

Prof. dr. Radu Nicolaie Oprean – Prorectoratul pentru Asigurarea Calității și Relații Internaționale

Domnul profesor este șef al disciplinei Chimie Analitică și Analiză Instrumentală, a fost director al Școlii Doctorale și a fost prorector al Universității în perioada 2008-2012.

prorectori 2
Sursă imagine: Facebook

 

„Dintotdeauna am fost de părere că sinergia unei echipe este cea care duce la împlinirea celor mai curajoase proiecte. Prin numirea colegilor mei prorectori, pe care vi-i prezint astăzi, mă asigur de continuitatea realizărilor importante care au făcut din instituția noastră un etalon de profesionalism în educarea și pregătirea studenţilor noștri,” a declarat prof. univ. dr. Anca Buzoianu.

Potrivit unui comunicat de presă, membrii Senatului au votat în unanimitate numirea în funcție a prorectorilor Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, pentru mandatul 2020-2024.


Notă autor:

Sursă imagine: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe