Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cinstire şi recunoştinţă

Viața Medicală
M. C. vineri, 13 mai 2011

   Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP), conducerea Institutului Clinic Fundeni şi Clinica de Pediatrie Fundeni au organizat vineri, 6 mai 2011, ceremonia de comemorare a regretatului dr. Ion Ivan, prin dezvelirea unei plăci memoriale la împlinirea a şapte ani de la trecerea în eternitate a distinsului medic. Evenimentul a avut loc la Institutul Clinic Fundeni, unde dr. Ion Ivan a îngrijit cu devotament, de-a lungul timpului, în cadrul Clinicii de Pediatrie, sute de copii. (...)
 

   Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP), conducerea Institutului Clinic Fundeni şi Clinica de Pediatrie Fundeni au organizat vineri, 6 mai 2011, ceremonia de comemorare a regretatului dr. Ion Ivan, prin dezvelirea unei plăci memoriale la împlinirea a şapte ani de la trecerea în eternitate a distinsului medic. Evenimentul a avut loc la Institutul Clinic Fundeni, unde dr. Ion Ivan a îngrijit cu devotament, de-a lungul timpului, în cadrul Clinicii de Pediatrie, sute de copii. La ceremonie au participat, între alţii, prof. dr. Constantin Arion, prof. dr. Coriolan Ulmeanu, dr. Gheorghe Chiriac Babei, dna Măriuca Ivan, soţia celui comemorat, prieteni, foşti colegi.
   Dr. Ion Ivan a efectuat secundariatul în Clinica de Pediatire a Institutului Clinic Fundeni sub îndrumarea prof. dr. Gheorghe Goldiş. A devenit specialist, primar, cadru didactic, doctor în medicină, apoi şef de secţie în cadrul aceleiaşi clinici. A decedat, în urma unui infarct miocardic, la 4 mai 2004, în mijlocul copiilor pe care i-a îngrijit cu devotament până în ultima clipă.
  Prin această comemorare, ANPP iniţiază programul „Cinstire şi recunoştinţă“, în memoria cadrelor medicale care şi-au dedicat activitatea profesională sănătăţii şi vieţii pacienţilor.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.