Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Clădirea Spitalului Militar din Timişoara a fost reabilitată

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 30 iulie 2021, ora 12:27

Clădirea Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a fost reabilitată cu fonduri exclusiv de la Ministerul Apărării Naţionale.

Recepția finală a lucrărilor de reabilitare a acoperișului și a fațadelor Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara a avut loc joi.

spitalul militar timisoara
Sursă imagine: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, Timişoara // Facebook

Potrivit reprezentanților spitalului, investiția în valoare de 11.071.734 lei, cu fonduri exclusiv de la Ministerul Apărării Naționale, a fost finalizată cu succes.

„Alături de susținerea financiară, un rol la fel de important în finalizarea cu succes a lucrărilor l-a avut echipa de specialiști din cadrul Direcției Medicale, Direcției Domenii și Infrastructuri a Ministerului Apărării Nationale și nu în ultimul rand din Spitalul Militar Timișoara”, transmit reprezentanții spitalului din Timișoara.

spitalul militar timisoara 2

Cea mai întinsă clădire istorică din orașul Timișoara, situată în centrul orașului, a fost adusă la standarde moderne, pe parcursul ultimilor trei ani. La reabilitarea clădirii s-au utilizat materiale de construcții și tehnologii moderne.

Etichete: Spitalul Militar din Timisoara cladire reabilitata fonduri

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.