Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Clădiri emblematice iluminate în roșu și galben de Ziua Mondială a Poliomielitei

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 25 octombrie 2022, ora 11:45

De Ziua Mondială a Poliomielitei, marcată la 24 octombrie, patru clădiri emblematice din București au fost iluminate în galben și roșu.

cladiri iluminate

„Seara de 24 octombrie 2022 a luminat aprins cauza noastră internațională: END POLIO NOW - ziua mondială pentru eradicarea poliomielitei”, au precizat reprezentanții Clubului Rotary București Cișmigiu.

Citește și: Cronologia eradicării poliomielitei în România

Prin efortul Rotarienilor Bucureșteni, patru clădiri emblematice ale Bucureștiului au fost iluminate în roșu și galben: Ateneul Român Filarmonica „George Enescu”, Opera Națională București, UMF „Carol Davila” București și Turnul STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Ziua Mondială a Poliomielitei a fost stabilită de Rotary International pentru a comemora nașterea lui Jonas Salk, conducătorul primei echipe de cercetare care a dezvoltat un vaccin împotriva poliomielitei. 

Etichete: Ziua Mondiala a Poliomielitei cladiri iluminate UMF „Carol Davila” Bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.