Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Clinica de Chirurgie Vasculară a SCJU Timișoara, premiată cu diplomă de excelență

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 22 decembrie 2022, ora 13:56

Colectivul Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara a fost premiat cu „Diploma de excelență” la categoria Campania Medicală a Anului – Prevasc.

Confirmarea muncii pe care medicii din clinică au depus-o în acest an s-a petrecut în cadru festiv, la București, în finala „ Romanian Healthcare Awards”, se arată într-un comunicat.

SCJU Timisoara (2)

Prevasc” s-a înființat la inițiativa dr. Mircea Popițiu și este singura platformă online de prevenție vasculară.

Citește și: Proiectul Endomedicare Academy, finalist la Gala Romanian Healthcare Awards

Prin intermediul acesteia se dorește realizarea unei conexiuni între pacienții vasculari din România, medicii care tratează boala vasculară, clinici și companii farmaceutice, pentru a crea ceva ce, din păcate, nici o instituție publică nu a reușit până acum, și anume: registre naționale care să ofere informații clare, compacte și ușor accesibile despre tot ce înseamnă patologia vasculară, în scopul de a genera mecanisme prin care să fie redusă rata decesului de cauza vasculară și a amputațiilor din România, idee susținută de Prof.dr. Mihai Ionac.

„Clinica de Chirurgie Vasculară din Timișoara este singura clinică de acest fel din vestul țării. Cu un număr limitat de paturi, raportat la volumul de muncă, reușim anual să tratăm peste 1.300 de pacienți, cu realizarea a mai bine de 2.200 de intervenții atât de chirurgie deschisă cât și de chirurgie endovasculară. Suntem onorați de premiul primit și sperăm să reușim în continuare să acordăm servicii medicale de înaltă calitate pacienților care ni se adresează”, a precizat dr. Andreea Rață, șeful Clinicii.

Etichete: Romanian Healthcare Awards Prevasc scju timisoara Campania Medicala a Anului

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.