Newsflash
Știri

Clinicile din AMI sunt deschise pentru pacienții cu boli cronice

de Florentina Ionescu - apr. 16 2020
Clinicile din AMI sunt deschise pentru pacienții cu boli cronice

Asociația Medicilor Independenți (AMI) anunță că toate clinicile din rețea sunt în continuare deschise pentru pacienți, iar cei care au o boală cronică pot fi preluați de un manager de caz, care se va ocupa mai departe de traseul lor.

În această perioadă în care presiunea exercitată pe spitalele de stat este crescută, iar situația actuală generată de virusul SARS-CoV-2 afectează atât pacienții cu boli cronice, cât și personalul medical, clinicile din Asociația Medicilor Independenți, în ciuda tuturor impedimentelor, rămân la dispoziția paciențior.

covid clinicile AMI pacienti boli cronice site telefon

Unitățile sanitare AMI sunt deschise în continuare, medicii din cadrul lor ajută și oferă acces la servicii medicale și tratament neîntrerupt. Astfel, pacienții îngrijorați că nu au acces la tratament pot apela la acești specialiști.

„Pacienții noștri au nevoie de îngrijiri permanente și, în această perioadă, au nevoie de terapii, de tratamente. Pacienții noștri au probleme de sănătate, care nu sunt mici. Cred că este extrem de important ca noi, cadrele medicale, să respectăm toate regulile de igienă și să fim alături de bolnavii pe care-i avem în grijă, pe termen lung. E prima oară când cadrele medicale sunt în mijlocul unei bătălii și e important să fim responsabili și să luăm deciziile bune”, a declarat dr. Ovidiu Palea, membru fondator AMI.

Pacienții care suferă de boli oncologice, diabet, boli de inimă sau alte afecțiuni cronice, respectiv afecțiuni în care nu se poate amâna un consult medical, pot suna la numărul 021 222 1370 sau pot accesa site-ul www.mediciami.ro. Aici vor găsi informații importante despre continuarea tratamentului lor. Un manager de caz va direcționa pacientul către cea mai apropiată clinică disponibilă spre a răspunde nevoilor medicale, se arată într-un comunicat al Asociației Medicilor Independenți.

Toate clinicile din cadrul AMI au implementate măsuri de triere și protecție atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical, în concordanță cu reglementarile actuale ale autorităților române.

„Suntem aici pentru dumneavoastră! Telefonic, online sau fizic, vă asigurăm continuitatea actului medical în conformitate cu toate măsurile de precauție impuse. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.mediciami.ro sau să sunați la numărul nostru de telefon și, împreună cu medicul curant, găsim soluția la problema dumneavoastră medicală”, a subliniat dr. Wargha Enayati, membru fondator AMI.

Asociația Medicilor Independenți este o comunitate de clinici și cabinete medicale private, conduse de medici independenți, care are ca scop îngrijirea integrată a pacientului.


Notă autor:

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe