Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cluj: UBB organizează o nouă ediţie a campaniei de donare de sânge

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 18 mai 2022, ora 14:46

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 23-26 mai, o nouă ediţie a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Ajunsă la cea de-a noua ediţie, campania se va derula timp de 4 zile, de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj din strada Nicolae Bălcescu nr.18, se arată într-un comunicat.

campanie-ubb
Sursă: Facebook Universitatea Babeș-Bolyai

 

«Donăm împreună, UBB dă startul!» a devenit deja o tradiţie a comunităţii UBB şi este mai mult decât o simplă campanie de donare: este un program coerent de informare şi educare pe tema importanţei donării de sânge. E o iniţiativă care confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, nu doar că UBB este parte activă a comunităţii, ci, foarte important, că, pe lângă misiunea academică pe care o are, Universitatea e cea care trebuie să genereze atitudini la nivelul societăţii”, spun reprezentanţii universității.

În cadrul primelor ediţii ale campaniei organizate de UBB, au donat peste 3.000 de persoane, sângele unui singur donator putând salva trei vieţi, se mai arată în comunicat.

„Timpul înseamnă viaţă”: campanie de conștientizare a riscului unui AVC

Etichete: ubb cluj-napoca campanie de donare de sange informare si educare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.