Newsflash
Știri

CMSR anunță componența Comisiei superioare de disciplină, în mandatul 2020-2024

de Florentina Ionescu - apr. 7 2020
CMSR anunță componența Comisiei superioare de disciplină, în mandatul 2020-2024

Ieri a fost publicată în Monitorul Oficial al României o decizie privind componența Comisiei superioare de disciplină a CMSR, în următorii 4 ani.

cmsr monitorul oficial

Colegiul Medicilor Stomatologi din România (CMSR) a publicat această decizie în Monitorul Oficial nr. 286 din 6 aprilie 2020, iar potrivit documentului, a adoptat următoarea componență pentru Comisia superioară de disciplină în mandatul 2020-2024: conf. dr. Octavian Dincă, dr. Gabriela Horhoianu, prof. dr. Viorica Milicescu, prof. dr. Mariana Păcurar, dr. Eugen L. Popa, dr. Constantin Rădăuceanu, dr. Cornelia Scolari, dr. Doina Maria Voinescu, la care se adaugă un reprezentant desemnat de Ministerul Sănătății. Această decizie intră în vigoare la 8 aprilie 2020, se mai arată în Monitorul Oficial.

monitorul oficial 6 aprilie


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe