Newsflash
Știri

CNAS: Mai multe consultații la domiciliu, de la 1 iulie

de Dorina Novac - iul. 15 2021
CNAS: Mai multe consultații la domiciliu, de la 1 iulie

Începând cu luna aceasta, pacienții cu boli cronice, care nu se pot deplasa la cabinetul medicului de familie, pot beneficia de o consultație la domiciliu pe lună.

Până la data de 1 iulie, medicul de familie putea să acorde maximum 4 consultații la domiciliu pe an, a precizat Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

consultatii la domiciliu

„Lăuzele, indiferent dacă sunt asigurate sau neasigurate, pe lângă consultația la domiciliu acordată de medicul de familie la externarea din maternitate, vor beneficia de încă o consultație la domiciliu, la 4 săptămâni de la naștere”, transmite sursa citată.

De asemenea, potrivit CNAS, medicul de familie, la fel ca și medicul specialist, poate să elibereze recomandare și pentru îngrijiri paliative la domiciliu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe