Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

CNAS organizează noi concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 12 iulie 2021, ora 15:44

CNAS a anunțat că, în perioada următoare, organizează noi concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere, din cadrul caselor de asigurări de sănătate din subordine, care nu au fost ocupate prin concurs.

CNAS

„Avem nevoie de profesionişti în conducerea structurilor din teritoriu pentru a fi puse unitar în aplicare măsurile reglementate pentru îmbunătăţirea accesului la serviciile acordate în sistemul de sănătate şi pentru o utilizare judicioasă a fondurilor”, a declarat Adrian Gheorghe, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate ( CNAS).

Reprezentanții CNAS reamintesc că în urma celor două sesiuni de concurs organizate în ultimele luni, un număr de 18 case de asigurări de sănătate sunt conduse astăzi de directori generali care au promovat concursul.

concurs cnas

Mai multe informaţii privind modul de organizare şi desfăşurare a concursurilor AICI.

Etichete: CNAS concurs cnas case de asigurari de sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.