Newsflash
Știri

CNAS organizează noi concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere

de Dorina Novac - iul. 12 2021
CNAS organizează noi concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere

CNAS a anunțat că, în perioada următoare, organizează noi concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere, din cadrul caselor de asigurări de sănătate din subordine, care nu au fost ocupate prin concurs.

CNAS

„Avem nevoie de profesionişti în conducerea structurilor din teritoriu pentru a fi puse unitar în aplicare măsurile reglementate pentru îmbunătăţirea accesului la serviciile acordate în sistemul de sănătate şi pentru o utilizare judicioasă a fondurilor”, a declarat Adrian Gheorghe, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Reprezentanții CNAS reamintesc că în urma celor două sesiuni de concurs organizate în ultimele luni, un număr de 18 case de asigurări de sănătate sunt conduse astăzi de directori generali care au promovat concursul.

concurs cnas

Mai multe informaţii privind modul de organizare şi desfăşurare a concursurilor AICI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe