Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

CNSU aprobă 9 construcții ușoare pentru triaj epidemiologic COVID

Viața Medicală
L. Budin marţi, 19 octombrie 2021, ora 16:50

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scoaterea din rezervele de stat a nouă construcţii uşoare, din elemente modulate, pentru operaţionalizarea unor centre de triaj epidemiologic.

Conform HCNSU 88/2021, se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcţii uşoare din elemente modulate, informează Agerpres

triaj-epidemiologic

Fiecare construcție e dotată cu sistem de încălzire şi câte patru paturi cu cazarmament complet, pentru operaţionalizarea unor centre de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Spitalul Municipal Caracal şi Spitalul Orăşenesc Corabia din judeţul Olt.

Pentru judeţul Timiş, se propune Executivului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a şase astfel de construcţii pentru operaţionalizarea unor centre de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş”, şi pentru deservirea zonelor postvaccinare COVID de la centrele tip drive-through Shopping City şi Selgros.

Etichete: hotarare cnsu rezerve de stat constructii cu elemente modulate triaj epidemiologic

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.