Newsflash
Știri

Col. dr. Valeriu Gheorghiță, desemnat „Personalitatea anului 2021 în România”

de Florentina Ionescu - iun. 16 2021
Col. dr. Valeriu Gheorghiță, desemnat „Personalitatea anului 2021 în România”

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, a dezvăluit că a primit un premiu din partea unei publicații de business.

Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiță, a împărtășit vestea aceasta prietenilor săi din mediul online, pe o cunoscută rețea de socializare. 

valeriu gheorghita personalitatea anului 2021

„Dragi prieteni, 
Sunt bucuros să împart cu dumneavoastră bucuria mea. Vă spun că sunt extrem de onorat că am fost nominalizat de publicația Business Review la categoria «Personalitatea anului 2021 în România» alături de oameni remarcabili, care au făcut lucruri mărețe pentru România. În această seară am fost deosebit de emoționat să primesc premiul «Personalitatea anului 2021 în România».

Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în această perioadă, dar nu în ultimul rând echipei Comitetului Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19 fără de care mi-ar fi fost imposibil să organizez activitățile de vaccinare. Sunt norocos că am șansa de a lucra cu profesioniști dedicați, care mai presus de orice sunt oameni, cu emoții, cu temeri, cu ezitări, însă tot timpul cu speranța că împreună vom reuși. Alături de ei am petrecut momentele bune și momentele dificile ale campaniei de vaccinare, și nu au fost puține. Probabil va fi cea mai provocatoare și amplă experiență din cariera mea profesională”, a mărturisit coordonatorul CNCAV, postând pe aceeași platformă și o fotografie cu trofeul pe care l-a primit.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe