Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Colinde și dansuri românești la Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie a SCJUT

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 21 decembrie 2022, ora 15:35

Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara – SCJUT încheie anul 2022 în notă festivă.

Joi, 22 decembrie, începând cu ora 11:00, în holul „Casei Austria” vor răsuna colinde clasice românești. Astfel, Clinica de chirurgie plastică și reparatorie a SCJUT va fi, preț de câteva ceasuri, scena unui  regal de colinde și dansuri tradiționale românești. 

mos craciun
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/expresie-faciala-umor-sim-ul-umorului-palarie-716658/

 

Elevi ai Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, ansamblul folcloric și secțiile muzicale vocală și canto, vin să colinde angajații clinicii și familiile acestora, invitați în fiecare an la bradul de Crăciun.

Este tradiția medicilor din Chirurgie Plastică ca Moșul să fie generos cu copiii tuturor angajaților și, astfel, cei mici au prilejul să vadă locul unde părinții lor petrec mare parte din timp.

scjut
Sursa foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara

Prof. dr. Zorin Crăiniceanu, șeful Clinicii, și echipa sa mențin obiceiul încă din anul anul 2009, an din care copiii au dat Casei Austria numele de „Casa lui Moș Crăciun”. Darurile vor fi împărțite de un Moș Crăciun „autentic”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Etichete: colinde mos craciun casa austria SCJUT scju pius brinzeu timisoara SCJU „Pius Brinzeu” Timisoara Spitalul Pius Brinzeu Timisoara Chirurgie plastică

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.