Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Comisia Europeană încurajează renunţarea la fumat

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ miercuri, 28 septembrie 2011

   C

Comisia Europeană a lansat recent, la Bruxelles, etapa a doua a campaniei „Ex-fumătorii sunt de neoprit“. John Dalli, comisarul european pentru sănătate şi consumatori, a anunţat că, până în prezent, peste 500.000 de europeni şi-au manifestat sprijinul pentru acest program accesând paginile dedicate pe site-urile de socializare şi peste 20.000 de fumători utilizează deja în mod activ iCoach, instrumentul online interactiv pentru renunţarea la fumat. iCoach oferă sprijin prin sfaturi şi recomandări practice pe măsură ce utilizatorii parcurg etapele renunţării la fumat.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.