Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Competiție de înot pentru studenții mediciniști, în decembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 11:37

Universitatea de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din București anunță că în 9 decembrie va avea loc o competiție de înot.

Catedra de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează competiția de înot „ Cupa Anilor I”, în data de 9 decembrie 2022, de la ora 10:00. 

cupa anilor I la inot

Competiția va avea 4 probe, și anume: fluture, spate, bras și craul, iar studenții vor trebui să își aleagă una dintre ele. Echipament obligatoriu: cască, ochelari, papuci, prosop, costum de baie/ slip.

Înscrierile se fac la Secretariatul Disciplinei de Educație Fizică și Sport, se arată pe pagina oficială de Facebook a UMF București. Pentru mai multe detalii privind competiția, îl puteți contacta pe: Drd. Paul Bușe, la numărul de telefon 0765 917 488.

Etichete: inot cupa anilor I educatie fizica si sport studenti umf carol davila umf carol davila bucuresti umf carol davila UMFCD studenti medicinisti studenti medicina activitati studentesti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC