Newsflash
Știri

Componența grupului care gestionează bolile contagioase a fost modificată

de Florentina Ionescu - ian. 11 2021
Componența grupului care gestionează bolile contagioase a fost modificată

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre care prevede, printre altele, actualizarea componenței grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Printre prevederile din această hotărâre se află câteva aspecte extrem de importante, cum ar fi faptul că a fost aprobată lista statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc epidemiologic crescut.

cazuri COVID medici

În plus, în Hotărârea CNSU nr. 2 de anul acesta a fost actualizată componența Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

„Se aprobă modificarea componenței Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, conform prevederilor anexei nr. 2”, se arată în actul remis redacției.

Din Grupului de suport privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României fac parte, de la INSP, Dr. Simona Pârvu, Dr. Adriana Pistol, Dr. Radu Cucuiu; de la MS fac parte Andreea Moldovan, Andreea Tamaș, Dr. Amalia Șerban; de la INBI Matei Balș fac parte: Prof. dr. Gabriel Popescu, Dr. Cătălin Apostolescu.

V-ar putea interesa și: Dr. Andreea Moldovan a fost numită Secretar de Stat în Ministerul Sănătății

Lista completă o puteți citi mai jos.

grup de suport tehnico stiintific 1

grup de suport tehnico stiintific 2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe