Newsflash
Știri

Concurs pentru funcția de manager al INSMC „Alessandrescu – Rusescu”

de Dorina Novac - iul. 6 2021
Concurs pentru funcția de manager al INSMC „Alessandrescu – Rusescu”

Ministerul Sănătății anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de manager la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului (INSMC) „Alessandrescu – Rusescu” București.

Spital de pediatrie
Sursă imagine: INSMC „Alessandrescu – Rusescu” // Facebook

Concursul va avea loc la sediul INSMC ,,Alessandrescu – Rusescu”, în perioada 26 iulie - 13 august, și urmează să se desfășoare în două etape:

  1. Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care se va desfășura în data de 30 iulie, orele 15:00 – etapă eliminatorie;
  2. Etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, pe baza temelor–cadru, în data de 9 august, începând cu orele 10:00 – probă unică de concurs.

„Dosarul de înscriere se depune personal, de către candidat, la sediul INSMC Alessandrescu – Rusescu din București, b-dul Lacul Tei nr. 120, sector 2, Serviciul RUNOS, cel mai târziu la data de 29.07.2021, orele 14:00, consemnându-se numărul de pagini din dosarul înregistrat”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a MS.

manager spital de pediatrie

Găsiți condițiile de participare și calendarul pentru concurs AICI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe