Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Concurs pentru ocuparea funcției de manager la SCJU Sibiu

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 8 aprilie 2021, ora 10:46

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, a lansat concursul pentru ocuparea funcției de manager.

Concursul se va desfășura în două etape: verificarea condițiilor stabilite și susținerea și evaluarea proiectului de management.

SCJU Sibiu
Sursă imagine: Consiliul Judetean Sibiu// Facebook

„Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ superior în unul dintre domenii: medical, economic - financiar sau juridic. De asemenea, trebuie să fie absolvenți de cursuri de perfecționare, agreate de Ministerul Sănătății, în management sau management sanitar sau trebuie să dețină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, și să aibă o vechime de cel puțin 2 ani pe posturi cu studii superioare”, potrivit unui comunicat.

Dosarul de concurs împreună cu proiectul de management se pot depune la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18 mai, între orele 8:00 -15:00.

„Până la depunerea dosarului, candidații pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28 aprilie, între orele 9:00 -14:00. Aceștia vor fi însoțiți de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice a secțiilor din cadrul spitalului”, se mai arată în comunicat.

În data de 26 mai, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28 mai – 1 iunie, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaților.

Susținerea proiectului se va desfășura în data de 2 iunie, ora 10:00.

Etichete: SCJU Sibiu concurs spital sibiu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.