Newsflash
Știri

Conferința medicilor de familie

de Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN - dec. 18 2015
Conferința medicilor de familie
    Zilele acestea se desfășoară la București a cincea ediție a conferinței regionale „Medicul de familie – practician și manager“. Evenimentul cuprinde comunicări orale, ateliere practice și prezentări video susținute de reprezentanți ai medicinii de familie, psihiatri și psihologi.
    Astăzi, în prima zi a conferinței, se discută despre complianța la tratament, adicții și sănătatea psihosexuală a femeii. Nu vor lipsi discuțiile despre stresul psihologic legat de infecția cu HPV, indicațiile și contraindicațiile vaccinării, noile anticoagulante orale și tratamentul modern al diabetului zaharat. În cea de-a doua zi a conferinței vor fi abordate teme precum „Diabetul gestațional și diabetul la copil“, „Drogurile la adolescent“ și „Detecția precoce a consumului de alcool“, urmând ca evenimentul să se încheie în a treia zi, cu o sesiune privind impactul noului cod fiscal asupra cabinetelor de medicina familiei.
Totodată, în cadrul conferinței, medicii de familie oferă explicații părinților participanți în legătură cu vaccinarea copiilor, discutând principalele temeri ale acestora legate de imunizare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe