Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Conferința Națională a ARCHBPTH, la a 14-a ediție

Viața Medicală
L. Budin marţi, 23 noiembrie 2021, ora 13:50

Conferința Națională de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic, organizată între 24 și 28 noiembrie, va debuta cu 4 cursuri gratuite, creditate de Colegiul Medicilor din România.

Evenimentul este organizat sub egida Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic (ARCHBPTH) - Filiala Națională a IASGO (International Association of Surgeons Gastroenterologists and Oncologists), se arată într-un comunicat. Președinte de onoare al Asociației este prof. dr. Irinel Popescu, prof. dr. Bogdan Totolici fiind președintele în exercițiu.

afis_conferinta

Demersului i s-au alăturat și următoarele instituții organizatoare: IASGO, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași,  Societatea Română de Chirurgie, Academia de Știinte Medicale din România.

Cele aproximativ 100 de lucrări din cadrul manifestării vor fi susținute de profesioniști naționali și internaționali, formatori de opinie în domeniul chirurgiei de înaltă perfrmanță, care vor susține prezentări cu un mare aport științific pentru societatea medicală românească și domenii conexe”, se arată în comunicat.

Prezentările vor fi audiate de peste 400 de participanți.

Miercuri, 24 noiembrie, vor avea loc 4 cursuri pre-conferință, cu acces gratuit pentru participanții înscriși la Conferința Națională a ARCHBPTH și creditate de Colegiul Medicilor România:

  • Actualități în rezecția hepatică – coordonator prof. dr. Irinel Popescu;
  • Actualități în chirurgia căilor biliare – coordonator șef lucrări dr. Adrian Bartoș;
  • Actualități în transplantul hepatic de la donator în viață - coordonator prof. dr. Vladislav Brașoveanu;
  • Update în chirurgia și oncologia pancreasului – coordonator prof. dr. Cristian Lupașcu. 

Deschiderea oficială a conferinței va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021, începând cu ora 18.00, iar joi, 25 noiembrie, de la ora 18.00, va avea loc Adunarea Generală a ARCHBPTH.

 

Etichete: asociatia romana de chirurgie hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic conferinta nationala profesionisti internationali chirurgie de inalta performanta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.