Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Conferința Națională de Psiho-Oncologie, ediția a II-a

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 5 octombrie 2022, ora 13:05

În perioada 21-23 octombrie vor fi organizate lucrările celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale de Psiho-Oncologie „Abordarea multidisciplinară a cancerelor mamare și pulmonare”.

Conferința este organizată de Asociația Pacienților cu Boli Cronice „Restart la Viață” în parteneriat cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricută” Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca prin Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației.

conferinta

Evenimentul va avea loc atât fizic în prezența invitaților la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, precum și online. Precedenta ediție a conferinței s-a ținut exclusiv online.

Citește și: Rolul psihologului în Oncologie: „Facem vocile pacienților să conteze”

„Evenimentul va reuni lideri de opinie cu o vastă experiență natională, cât și internațională, atât din psihologie, cât și din următoarele specialități medicale: oncologie, chirurgie , genetica, radioterapie, radiologie-imagistică, ginecologie, pneumologie, dar și din alte specialitați conexe. Așteptăm cu drag să ne vedem, de această dată atât fizic, cât și online”, a transmis președintele Asociației „Restart la Viață”, Lidia Stoica.

Printre speakerii conferinței se vor număra prof. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, directorul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricută” și invitații speciali: dr. Sarah Dauchy, medic psihiatru, președinte al Societății Franceze și Francofone de Psiho-Oncologie, precum și msc. psh. Elisabeth Andritsch din Austria.

Evenimentul își propune să le ofere participanților informații prețioase din sectoare variate.

Conferința din acest an este organizată sub egida Colegiului Psihologilor din România și al Colegiului Medicilor din România.

Evenimentul este creditat cu 10 credite de către Colegiul Psihologilor din România (dar nu mai mult de 8 credite/zi) și 10 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Etichete: Conferinta Nationala de Psiho-Oncologie cancere mamare si pulmonare Oncologie medic psihiatru

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.