Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Congres de Pneumologie

Viața Medicală
A. N. vineri, 4 iunie 2010

   În perioada 9–12 iunie 2010 va avea loc cel de-al 21-lea Congres anual al Societăţii Române de Pneumologie, la Rin Grand Hotel din Bucureşti. Evenimentul este organizat sub patronajul Federaţiei Europene a Academiilor de Ştiinţe Medicale, precum şi al Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi este prezidat de prof. dr. Florin Mihălţan, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie. (...)
 

Comitetul ştiinţific este condus de prof. dr. Miron Bogdan, preşedintele Comisiei de Pneumologie din cadrul Ministerului Sănătăţii, iar comitetul organizatoric are în frunte pe dr. Elmira Ibraim, coordonatorul Programului Naţional de Control al Tuberculozei. Tema principală, „Plămânul – parte a unui întreg“, va fi abordată dintr-o perspectivă multidisciplinară: tuberculoza pulmonară, bolile obstructive bronhopulmonare cronice, infecţiile pulmonare, afectarea pulmonară în bolile de sistem şi neoplasmul bronhopulmonar. Tema evenimentului a fost aleasă în concordanţă cu desemnarea anului 2010 ca fiind Anul Plămânului de către Forumul Internaţional al Societăţilor Respiratorii.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.