Newsflash
Știri

Consiliere nutrițională gratuită pentru medici și cadre medicale

de Dr. Laura Davidescu - apr. 22 2020
Consiliere nutrițională gratuită pentru medici și cadre medicale

Medicii-consilieri Metabolic Balance oferă personalului implicat activ în epidemia COVID-19 sedințe de consiliere gratuite pentru a face față mai bine gărzilor și turelor obositoare cu ajutorul unei nutriții echilibrate.

14 medici-consilieri certificați Metabolic Balance oferă, începând de astăzi, 22 aprilie 2020, sesiuni online gratuite de consiliere nutrițională pentru a ajuta personalul implicat activ în gestionarea pandemiei să aibă o alimentație echilibrată chiar și în condițiile izolării, gărzilor numeroase și a turelor obositoare.

citește și: Dieta în prevenția primară a dislipidemiilor

Sesiunile sunt individuale, se desfășoară online și includ recomandări referitoare la menținerea unui nivel de energie bun, asigurarea macro și micronutrienților din surse naturale, combinații de alimente sănătoase conform preferințelor persoanle, gestionarea poftelor nesănătoase.

Sesiunile sunt oferite medicilor, asistenților, altor persoane implicate activ în buna desfășurare a serviciilor de sănătate și persoanelor care pregătesc mesele în cadrul unităților sanitare.

Urmând sfaturile oferite, consilierii Metabolic Balance România dau asigurări că veți beneficia de o energie sporită, o imunitate mai bună, rezistență la stres și prevenirea oboselii cronice.

Persoanele interesate se pot înscrie completând formularul din pagina Metabolic Balance România.

S-ar putea să te intereseze:

Dieta profesioniștilor din domeniul medical


Notă autor:

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe