Newsflash
Știri

Conţinutul video, aliatul industriei medicale și farma

de Cristina GHIOCA - apr. 1 2022
Conţinutul video, aliatul industriei medicale și farma

La fel ca și alte domenii, în cinci-zece ani, industria medicală și cea farmaceutică vor fi și ele conduse de tehnologie, în special de conţinuturile video, este de părere Jon Mowat, expert în strategie video, autor şi trainer renumit.

Jon Mowat

Conţinutul video interactiv va deveni tot mai important în viitor, permiţând adăugarea de naraţiuni ramificate, de informaţii noi și linkuri către alte site-uri, totul de pe un singur video player. Acest tip de conţinut poate fi utilizat de companiile farmaceutice pentru a prezenta într-un mod cât mai atractiv un produs.

Totodată, el poate fi util și profesioniștilor din domeniul Sănătăţii sau chiar pacienţilor, pentru a adăuga aspecte foarte specifice, cum ar fi trainingul sau chiar conversaţii mai ample legate de perspectivele de viitor, în cadrul unor prezentări sau dezbateri la evenimentele de profil, a explicat Jon Mowat, într-un interviu pentru MedicHub. În opinia sa, în următorii cinci-zece ani, industria medicală și cea farmaceutică vor fi conduse de tehnologie.

        Expert în strategie video, autor şi trainer renumit, Jon Mowat va susţine, la WeContent Festival 2022, un masterclass dedicat industriei medicale despre importanţa conţinutului video în industria medicală și farmaceutică, ca liant în comunicarea dintre medici, specialiști și pacienţi. Evenimentul va avea loc în perioada 26-27 mai a.c., la București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe