Newsflash
Știri

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID a primit doza de rapel

de Dorina Novac - ian. 26 2021
Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID a primit doza de rapel

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă, a primit marţi doza de rapel, la Centrul amenajat în cadrul Ambulatoriului integrat al SUUMC București.

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, a primit astăzi doza de rapel, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Platformei naţionale de imunizare.

Valeriu Gheorghita

Acesta a fost imunizat cu a doua doză de vaccin împotriva SARS-CoV-2 la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) București.

„Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi țara”, se mai arată în postare.

Valeriu Gheorghita_rapel

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost vaccinat cu prima doză la data de 5 ianuarie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe