Newsflash
Știri

COPAC are un nou Consiliu Director

de L. Budin - mar. 17 2022
COPAC are un nou Consiliu Director

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România are un nou Consiliu Director, ales în Adunarea Generală care a avut loc în data de 16 martie 2022.

Adunarea Generală a decis că președinte rămâne Radu Gănescu (Asociația Pacienților cu Talasemie Majoră), iar vicepreședinte a fost ales Iulian Petre (Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA – UNOPA), se arată într-un comunicat. 

COPAC

Din Consiliul Director mai fac parte Dorica Dan (Alianța Națională de Boli Rare), Daniel Andrei (Asociația Română de Hemofilie) și Sorin Grădinaru (Asociația Copilul Meu Inima Mea).

Adunarea Generală COPAC a ales o nouă componență a Consiliului Director, în care au intrat și doi colegi noi, Daniel Andrei și Sorin Grădinaru. Sunt colegi care s-au implicat mult în proiectele COPAC în ultimii ani și vin cu o perspectivă proaspătă pentru dezvoltarea organizației”, a declarant Radu Gănescu, președintele Coaliției.

COPAC lansează o hartă interactivă a centrelor de evaluare COVID

O tulpină necunoscută a SARS-CoV-2, depistată în Israel

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe