Newsflash
Știri

Corturi de informare despre vaccinarea anti-COVID vor fi amplasate în marile orașe

de Florentina Ionescu - iun. 4 2021
Corturi de informare despre vaccinarea anti-COVID vor fi amplasate în marile orașe

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis ieri un mesaj cu ocazia lansării unei campanii de informare despre vaccinarea împotriva COVID-19.

Potrivit ministrului, vor fi organizate și caravane în fiecare județ, pentru a informa oamenii din mediul rural despre vaccinarea anti-COVID. Pe lângă corturile de informare, care vor fi amplasate în marile orașe din țară, voluntarii vor împărți și pliante și vor răspunde la întrebările oamenilor. Anunțul a fost făcut ieri de Ioana Mihăilă.

campanie vaccinare informare

„Lansăm, astăzi, campania «Ne vaccinăm și scăpăm». Vrem să ajutăm cu toate resursele noastre să atingem țintele de vaccinare în România. Avem milioane de doze de vaccin disponibile, dar numărul persoanelor care se vaccinează scade zilnic, într-un ritm îngrijorător, care ar putea pune în pericol măsurile de relaxare, ritmul revenirii la normalitate, viața a sute de mii de români. De astăzi vom avea corturi de informare în toate marile orașe din țară, membrii noștri vor împărți pliante și vor răspunde la orice întrebări aveți legate de vaccinarea împotriva COVID-19. Plecăm și în caravane locale în fiecare județ, astfel încât să ajungem și la oamenii din mediul rural, care au nevoie de mai multe informații despre vaccinare. E simplu. Ne vaccinăm și scăpăm!”, se arată pe pagina oficială a Ioanei Mihăilă, de pe o cunoscută rețea de socializare.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe