Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

COVID-19: prefectul Capitalei dispune controale în zonele aglomerate

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 13 octombrie 2021, ora 17:58

Intensificarea controalelor în zonele aglomerate a fost dispusă de prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru. Scopul deciziei este reducerea riscului de infectare cu SARS-CoV-2.

La finalul unei întâlniri care a avut loc la Instituția Prefectului, Alexandra Georgiana Vacaru a comunicat că, pe tot parcursul acestei săptămâni, se vor desfășura acțiuni punctuale în medii de interes și se vor verifica obiective și mijloace de transport în comun, se arată pe pagina de Facebook a Instituției.

georgiana-vacaru-prefect
Sursă foto: Facebook

 

La discuții au participat reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, ai Direcției Generale de Jandarmerie București și ai Poliției locale din Sectoarele 1 - 6.

Totodată, prefectul a stat de vorbă și cu reprezentanții industriei HoReCa.

Participanții au fost de acord că este nevoie de un efort concertat de luptă împotriva pandemiei, de îndemn la respectarea recomandării specialiștilor privind normele de igienă și la distanțare socială, precum și a prevederilor actelor normative în vigoare.

Etichete: prefectul capitalei controale zone aglomerate masuri anti-covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.