Newsflash
Știri

COVID-19: prefectul Capitalei dispune controale în zonele aglomerate

de L. Budin - oct. 13 2021
COVID-19: prefectul Capitalei dispune controale în zonele aglomerate

Intensificarea controalelor în zonele aglomerate a fost dispusă de prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru. Scopul deciziei este reducerea riscului de infectare cu SARS-CoV-2.

La finalul unei întâlniri care a avut loc la Instituția Prefectului, Alexandra Georgiana Vacaru a comunicat că, pe tot parcursul acestei săptămâni, se vor desfășura acțiuni punctuale în medii de interes și se vor verifica obiective și mijloace de transport în comun, se arată pe pagina de Facebook a Instituției.

georgiana-vacaru-prefect
Sursă foto: Facebook

 

La discuții au participat reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, ai Direcției Generale de Jandarmerie București și ai Poliției locale din Sectoarele 1 - 6.

Totodată, prefectul a stat de vorbă și cu reprezentanții industriei HoReCa.

Participanții au fost de acord că este nevoie de un efort concertat de luptă împotriva pandemiei, de îndemn la respectarea recomandării specialiștilor privind normele de igienă și la distanțare socială, precum și a prevederilor actelor normative în vigoare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe