Newsflash
Știri

COVID-19: Rezultatele testelor efectuate persoanelor din Palatul Parlamentului

de Florentina Ionescu - mar. 17 2020
COVID-19: Rezultatele testelor efectuate persoanelor din Palatul Parlamentului

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat aseară care sunt rezultatele testelor efectuate sâmbătă, pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Astfel, luni, 16 martie, au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie, la Palatul Parlamentului. În urma acestor teste, a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19), iar persoana este deputatul Mircea Banias.

parlamentul romaniei facebook

Potrivit declarațiilor deputatului, el nu a avut contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic, potrivit GCS. Și în cazul lui va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

Recomandarea GCS pentru toți cei care s-au aflat în contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus este să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/cameradeputatilor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe