Newsflash
Știri

Crește numărul de cazuri grave de COVID-19 în rândul tinerilor români

de Florentina Ionescu - apr. 9 2021
Crește numărul de cazuri grave de COVID-19 în rândul tinerilor români

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat că numărul cazurilor grave de COVID-19 la tineri este în creștere.

Referitor la situația din România, medicul Valeriu Gheorghiță a subliniat că autoritățile știu că situația epidemiologică generată de pandemia COVID-19 este îngrijorătoare, „cu circa 4.500 de cazuri noi de COVID-19 și peste 150 de decese de COVID raportate în fiecare zi”, a declarat acesta într-o conferință de presă susținută pe 8 aprilie. 

cazuri grave covid-19 tineri declaratie valeriu gheorghita

„Din evoluția recentă a pandemiei în România, se constată că la 100 de oameni diagnosticați cu COVID-19, 2,5 persoane decedează. Practic, aceasta este rata de fatalitate înregistrată la acest moment. În ultimul timp, din păcate, s-a observat o tendință de creștere a gravității cazurilor de COVID-19, inclusiv în rândul populației tinere”, a declarat ieri președintele CNCAV în cadrul conferinței


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe