Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Crucea Roșie Română a primit ambulanțe noi

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 6 august 2021, ora 12:23

Dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a participat joi, 5 august 2021, la evenimentul prilejuit de vizita oficială a reprezentanților Semilunii Roșii din Turcia în România.

Reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă ( DSU) au precizat că un pion important al evenimentului l-a constituit recepția a două ambulanțe achiziționate de Crucea Roșie Română din fonduri donate de Semiluna Turcă în anul 2020.

ambulante noi
Sursă imagine: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă // Facebook

În cadrul aceleași întâlniri au fost premiați câștigătorii concursului de sănătate și prim ajutor din cadrul Academiei „Sanitarii Pricepuți” ediția 2021, realizându-se și o simulare a unei intervenții la dezastre.

Cu prilejul acestei ocazii, șeful DSU, dr. Raed Arafat, a înmânat directorului general al Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter, „Emblema de Onoare a DSU” Societății Naționale de Cruce Roșie din România, cu data de 7 aprilie 2020, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, pentru contribuția adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și sprijinirea sistemului sanitar din România.

ambulante 2

De asemenea, șeful DSU a înmânat Placheta de Onoare a DSU președintelui Semilunii Roșii, Kerem Kınık, pentru contribuția adusă în sprijinirea sistemului medical din România.

Etichete: dsu crucea rosie romana ambulante noi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.