Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cseke Attila: Ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 17 septembrie 2021, ora 16:16

Ministerul Sănătăţii a anunțat că a alocat aproape 25 de milioane de lei pentru achitarea salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare.

Ministerul Sănătății a transmis, vineri, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24.851.000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare, după ce, în această săptămână, au fost plătite și sumele pentru lunile mai – iulie.

Cseke Attila

„Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, așa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Citește și: MS a alocat bani pentru personalul medical implicat în procesul de vaccinare

Ministerul Sănătății a transmis, joi, deschiderile de credite bugetare în sumă de 91.480.000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021.

Potrivit sursei citate, ultimele date oficiale arată că, în data de 13 septembrie, erau 583 de  centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populatiei cu 839 fluxuri organizate.

Etichete: ministerul sanatatii centre de vaccinare personal medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC