Newsflash
Știri

Cseke Attila: „Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare”

de Florentina Ionescu - oct. 25 2021
Cseke Attila: „Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare”

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a participat astăzi la o videoconferință cu reprezentanții CNCAV și ai structurilor asociative ale administrației publice locale.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre corelarea eforturilor pentru susținerea în mod eficient a campaniei de vaccinare anti-COVID 19. 

Cseke Attila

Ministrul interimar al Sănătății a subliniat necesitatea accelerării campaniei de vaccinarea anti-COVID 19 în zonele rurale, în special cele defavorizate, potrivit unei informări transmise redacției.

„În cele 3 zile la Maratonul vaccinării din București, oamenii au arătat deschidere pentru vaccinare atunci când am mers către ei. Aceste evenimente trebuie replicate și în localitățile mai mici. Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare, mai ales în zonele rurale. Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni”, a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății în cadrul videoconferinței.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe