Newsflash
Știri

Cu o noua atitudine, putem învinge!

de - iul. 7 2009
 Cu o noua atitudine, putem învinge!
    Campania lansată de Roche România, împreună cu institutele oncologice din Bucureşti şi Cluj Napoca, Fundaţia „Renaşterea“ şi asociaţiile bolnavilor de cancer din România, şi intitulată „Cancerul nu înseamnă condamnare la moarte“, are ca scop: să-i facă pe pacienţi să perceapă altfel boala, să fie convinşi că noile terapii, noile generaţii de medicamente pot prelungi viaţa şi pot aduce vindecarea. International Agency for Research on Cancer a estimat, în întreaga lume, peste 12 milioane de persoane diagnosticate, iar incidenţa şi prevalenţa sunt în creştere. Iată de ce: „Principalul obiectiv al acestei campanii este să transmitem un mesaj puternic de optimism atât către bolnavi, familie, prietenii acestora, dar şi pentru cei care nu s-au confruntat niciodată cu o situaţie de acest fel“, a arătat dl Dan Zamonea, director general Roche.
    Perioada de desfăşurare a campaniei este între iulie şi decembrie 2009, timp în care vor avea loc şi alte manifestări de susţinere. La evenimentul de luni, 29 iunie a.c., a participat dl conf. dr. Tudor Eliade Ciuleanu, de la Institutul Oncologic clujean, care s-a alăturat prin cele rostite tonului militant, emoţionant şi optimist al campaniei, şi actriţa Oana Pellea.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe