Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cu o noua atitudine, putem învinge!

    Campania lansată de Roche România, împreună cu institutele oncologice din Bucureşti şi Cluj Napoca, Fundaţia „Renaşterea“ şi asociaţiile bolnavilor de cancer din România, şi intitulată „Cancerul nu înseamnă condamnare la moarte“, are ca scop: să-i facă pe pacienţi să perceapă altfel boala, să fie convinşi că noile terapii, noile generaţii de medicamente pot prelungi viaţa şi pot aduce vindecarea. International Agency for Research on Cancer a estimat, în întreaga lume, peste 12 milioane de persoane diagnosticate, iar incidenţa şi prevalenţa sunt în creştere. Iată de ce: „Principalul obiectiv al acestei campanii este să transmitem un mesaj puternic de optimism atât către bolnavi, familie, prietenii acestora, dar şi pentru cei care nu s-au confruntat niciodată cu o situaţie de acest fel“, a arătat dl Dan Zamonea, director general Roche.
    Perioada de desfăşurare a campaniei este între iulie şi decembrie 2009, timp în care vor avea loc şi alte manifestări de susţinere. La evenimentul de luni, 29 iunie a.c., a participat dl conf. dr. Tudor Eliade Ciuleanu, de la Institutul Oncologic clujean, care s-a alăturat prin cele rostite tonului militant, emoţionant şi optimist al campaniei, şi actriţa Oana Pellea.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.