Newsflash
Știri

Cum puteți deveni membru al Cercului Studențesc de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară

de Florentina Ionescu - mar. 20 2023
Cum puteți deveni membru al Cercului Studențesc de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară

Centrul de Inovaţie şi e-Health - CieH din cadrul UMF „Carol Davila” din Bucureşti anunță că se caută membri pentru Centrul Studențesc de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară.

Dacă ați participat la evenimentele Cercului de Cardiologie și v-ați dori să vă alăturați echipei la viitoarele activități, veți găsi mai jos detalii oferite de pe pagina oficială a CieH despre cum vă puteți înscrie în acest cerc studențesc. 

complicatii cardiovasculare post covid

„A sosit momentul în care poți deveni membru activ al Cercului Studențesc de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară! În cadru Cercului, îți vei putea dezvolta abilitățile profesionale și de cercetare, acumulând, în același timp, noțiuni teoretice și practice. Departamentele pentru care poți aplica sunt:

Departamentul de Cercetare (anul 3-6): acesta se ocupă de centralizarea comunicării între comitetul coordonator, medicii colaboratori și pasionații de cercetare în domeniile cardiologiei și chirurgiei cardiovasculare. Acest departament se va ocupa de redactarea articolelor, efectuarea studiilor, prezentărilor de caz și nu numai;

Departamentul de Consiliere și Pregătire Profesională (anul 3-6): acest departament se va ocupa de identificarea oportunităților de a participa în gărzi cu medicii cardiologi/chirurgi cardiovasculara colaboratori, dar și de a organiza sesiuni de consiliere în carieră cu experți din domeniul cardiologiei/chirurgiei;

Departamentul de Dezvoltare Medicală (anii 1-2): acest departament se va ocupa de organizarea unor sesiuni științifice, unde studenții vor discuta o temă prestabilită”, potrivit anunțului făcut pe o rețea socială.

call membri centrul studentesc cardiologie

Call-ul se va închide pe 24 martie, când se vor alege 45 de persoane pentru etapa de interviuri. Interviurile vor avea loc în perioada 25-26 martie, iar  în urma acestora vor fi aleși 36 de membri.

Ca membru, veți avea următoarele avantaje:

  1. Diplomă de membru al cercului științific;
  2. Un număr limitat de locuri rezervate la întâlnirile Cercului Studențesc de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară;
  3. Oportunități de mentorship împreună cu medicii colaboratori ai Cercului Studențesc de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară.

Formularul de înscriere este disponibil aici: https://forms.gle/uWwr46FhQXzubEM56

Pentru mai multe informații, puteți contacta următoarele persoane:

- Al Krayem Feras - Coordonatorul Cercului de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară - Email: firaskrayem2@stud.umfcd.ro, telefon: 0768 633 169.

- Iulia Tircomnicu, Co-coordonatorul Cercului de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară - Email: tircomnicu@stud.umfcd.ro, telefon: 0742 151 503.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe