Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Curierii iau măsuri de protecție împotriva COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 2 martie 2020, ora 11:43

Una dintre marile firme de livrări de alimente ia măsuri de siguranță împotriva COVID-19 și formulează recomandări atât pentru clienții aplicației, cât și pentru livratori și restaurantele partenere.

Foodpanda.ro, platformă de food ordering din România, își încurajează utilizatorii să aleagă plata cu cardul în locul numerarului.

Astfel, compania le solicită livratorilor să se spele pe mâini în mod regulat și le va oferi tuturor geluri de dezinfectare pentru a putea să se igienizeze cât mai des pe mâini. În plus, foodpanda oferă o procedură clară de igienizare zilnică pentru gențile livratorilor.

De asemenea, compania anunță că va bloca la livrări zonele de carantină precum spitalele de boli infecțioase sau, dacă va fi cazul, alte zone clar delimitate de către autorități ce se află în aria de livrare, pentru ca livratorii să nu fie expuși la niciun fel de risc de îmbolnăvire.

Am luat o serie de măsuri de prevenție suplimentare împotriva noului virus, care vizează siguranța clienților noștri, a livratorilor și a restaurantelor partenere. Comunicăm activ în permanență cu livratorii și partenerii cu privire la normele de igienă pe care trebuie să le respecte, atât în livrarea, cât și în ambalarea preparatelor, dar și în cazul în care află de existența unor cazuri de persoane suspecte de îmbolnăvire. Urmărim îndeaproape evoluția acestei situații la nivel național și suntem deschiși să colaborăm cu autoritățile reglementate”, a declarat Andreea Petrișor, managing director foodpanda România.

În cazul restaurantelor partenere, compania va pune la dispoziția acestora un set special de reguli de bune practici cu privire la modul în care ar trebui să își păstreze igiena în pregătirea comenzilor.

Totodată, le recomandă acestora să predea comanda doar dacă livratorul are asupra sa geanta specială pentru transport și să sigileze comenzile. De asemenea, foodpanda va notifica partenerii să anunțe de urgență reprezentanții companiei dacă observă cazuri de persoane suspecte sau confirmate cu coronavirus.

Sursă imagine: pixabay

Etichete: Foodpanda România covid-19 carantina igiena

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.