Newsflash
Știri

Cursul „Student Antreprenor” de la UMFCD continuă

de Florentina Ionescu - mai 27 2022
Cursul „Student Antreprenor” de la UMFCD continuă

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a organizat al doilea modul al cursului „Student Antreprenor”.

În perioada 20-22 mai 2022, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Societatea Antreprenorială Studențească, a organizat cel de-al doilea modul din cadrul cursului „Student Antreprenor” ediția a III-a, la un hotel din Sinaia. 

student antreprenor1

Cursul „Student Antreprenor” a avut loc la Enayati Medical City 

„Mulțumim trainerilor care au susținut cursul pentru informațiile teoretice și practice, contribuind la consolidarea cunoștințelor #antreprenoriale în rândul studenților participanți. Următoarea etapă a cursului, respectiv concursul de planuri de afaceri, se va desfășura în data de 28 mai, Sala Lazarescu - Facultatea de Farmacie UMFCD.”, au scris organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

student antreprenor2

Evenimentul acesta este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – Antreprenor UMFCD”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe