Newsflash
Știri

Cursuri de prim-ajutor pentru medicii de familie

de Theodora Şutiu - sept. 13 2019
Cursuri de prim-ajutor pentru medicii de familie

Serviciul de Ambulanță Vaslui (SAJ) va organiza, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) cursuri de prim-ajutor gratuite pentru medicii de familie interesaţi de la nivelul judeţului.

Potrivit unui comunicat de presă SAJ, medicii vor participa la cursurile Basic Life Support (BLS) şi Advanced Life Support (ALS), opţional, la solicitarea medicilor de familie.

„În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii DSP Vaslui am aflat despre dorinţa unor medici de familie de a urma astfel de cursuri, pentru a-şi îmbunătăţi nivelul de cunoştinţe practice în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor în caz de urgenţe. Prin specificul activităţii lor, medicii de familie intră în contact cu o anumită categorie de pacienţi şi se întâmplă mai rar să aibă de-a face cu cazuri urgente, dar pentru astfel de situaţii, unii medici de familie au considerat că au nevoie de cursuri de prim-ajutor. În funcţie de solicitări vom forma grupe şi vom începe derularea acestor cursuri”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit Agerpres.


Notă autor:

Sursa foto: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe