Newsflash
Știri

Cvorum insuficient pentru validarea alegerilor

de - dec. 11 2015
Cvorum insuficient pentru validarea alegerilor

     Pe durata a trei zile (29 noiembrie–1 decembrie 2015), la sediul Colegiului Medicilor din municipiul București (CMMB) s-a desfășurat primul tur al alegerilor pentru conducerea Colegiului, a Adunării generale a CMR și a Comisiei de cenzori, pentru mandatul 2015–2019. Din cei 11.184 de membri cu drept de vot, doar 214 au votat, ceea ce înseamnă că nu a fost întrunit cvorumul prevăzut de lege. Comisia electorală a CMMB a stabilit organizarea celui de-al doilea tur de scrutin, tot pe parcursul a trei zile, în perioada 6–8 decembrie, în același loc și aceleași condiții ca la primul tur.
     Tot săptămâna aceasta, miercuri, 2 decembrie, și Colegiul Medicilor Dentiști din București a organizat un prim tur de alegeri, pentru desemnarea reprezentanților în Adunarea generală națională și a membrilor în consiliul colegiului teritorial, pentru mandatul 2015-2019. Pentru validare era nevoie de votul a două treimi din cei aproximativ 5.400 de membri cu drept de vot, dar cum primul tur a adunat numai 116 voturi, va fi organizat al doilea tur sâmbătă, 5 decembrie 2015. De această dată, rezultatele vor fi validate indiferent de numărul votanților. (D. D. M. & C. T.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe