Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

De la Ministerul Sănătăţii

   În perioada 14–20 noiembrie a.c., numărul total de infecţii respiratorii acute a fost de 98.145, în uşoară creştere (cu 8,2%) faţă de săptămâna precedentă, conform raportului transmis de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. Peste 17.000 dintre acestea au fost înregistrate ca pneumonii, iar 80.760 ca viroze respiratorii. Numărul cazurilor compatibile clinic cu gripa înregistrate la nivel naţional a fost mai mic decât cel înregistrat în săptămâna precedentă (59 faţă de 870). Pe teritoriul României nu s-au înregistrat cazuri de gripă confirmate. În cadrul campaniei de vaccinare antigripală a MS, până în prezent au fost vaccinate gratuit 167.945 de persoane cu risc ridicat.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.