Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

De la Ministerul Sănătăţii

Încă 48 de locuri

   MS a anunţat suplimentarea cu 48 a numărului de locuri la domeniul medicină, la concursul de Rezidenţiat din 25 noiembrie a.c. Locurile suplimentare sunt scoase la concurs în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tg. Mureş, în specialităţile cardiologie, gastro­entero­logie, hematologie, oncologie medi­cală, pneumologie, nefrologie, chirurgie gene­rală, radioterapie, ortopedie şi traumatologie, ORL.

Colaborare cu Republica Moldova

   Dr. Raed Arafat, în calitatea sa de subsecretar de stat în MS, şi dr. Andrei Usatîi, ministrul sănătăţii din Republica Moldova, au semnat Planul de acţiuni comune în domeniul sănătăţii şi ştiinţelor medicale între Ministerul Sănătăţii al României şi Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova pentru perioada 2012–2013, în cadrul unei vizite a oficialului român în ţara vecină. Planul prevede mai multe aspecte şi domenii de colaborare în sănătate publică, formare de personal şi asistenţă medicală de urgenţă.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.