Newsflash
Știri

De la Ministerul Sănătăţii

de - nov. 14 2012
De la Ministerul Sănătăţii

Încă 48 de locuri

   MS a anunţat suplimentarea cu 48 a numărului de locuri la domeniul medicină, la concursul de Rezidenţiat din 25 noiembrie a.c. Locurile suplimentare sunt scoase la concurs în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tg. Mureş, în specialităţile cardiologie, gastro­entero­logie, hematologie, oncologie medi­cală, pneumologie, nefrologie, chirurgie gene­rală, radioterapie, ortopedie şi traumatologie, ORL.

Colaborare cu Republica Moldova

   Dr. Raed Arafat, în calitatea sa de subsecretar de stat în MS, şi dr. Andrei Usatîi, ministrul sănătăţii din Republica Moldova, au semnat Planul de acţiuni comune în domeniul sănătăţii şi ştiinţelor medicale între Ministerul Sănătăţii al României şi Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova pentru perioada 2012–2013, în cadrul unei vizite a oficialului român în ţara vecină. Planul prevede mai multe aspecte şi domenii de colaborare în sănătate publică, formare de personal şi asistenţă medicală de urgenţă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe