Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

De la Ministerul Sănătăţii

Start în campania de imunizare

 

A început campania anuală de vaccinare antigripală gratuită a MS. Un milion de doze de vaccin, achiziţionate de MS, vor fi repartizate direcţiilor de sănătate publică, în două etape: 500.000 de doze sunt livrate acum cabinetelor medicilor de familie şi unităţilor sanitare, pentru începerea imunizărilor, iar restul vor fi distribuite până la sfârşitul acestei luni, pentru continuarea vaccinării. Vor fi imunizate, cu prioritate, persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cu boli cronice, în special boli respiratorii şi cardiovasculare, boli metabolice, copii şi bătrâni instituţionalizaţi, personal medical, precum şi gravide, conform recomandărilor OMS şi ECDC. Conform datelor raportate de Centrul Naţional de Supraveghere a Bolilor Transmisibile, în săptămâna 5–11 noiembrie 2012, numărul total de cazuri cu infecţii respiratorii este de 77.275, cu 1,6% mai mare faţă de săptămâna anterioară. În România, activitatea virozelor respiratorii este de intensitate joasă, fără răspândire geografică, fără tendinţă de creştere semnificativă.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.