Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Decizie: Raportul de gardă la Institutul „Marius Nasta” este exclusiv online

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 17 martie 2020, ora 09:33

Beatrice Mahler, managerul de la Institutul Național de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a anunțat aseară că începând de ieri, raportul de gardă la această unitate medicală are loc exclusiv online.

beatrice mahler

Decizia luată este motivată de faptul că trebuie evitată intrarea în carantină a spitalelor, pe fondul răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, iar medicii trebuie să fie pregătiți pentru diverse scenarii în astfel de situații.

„Bună seara, vă aduc la cunoștință că am decis ca începând de astăzi, raportul de gardă să aibă loc exclusiv online. Este important ca toate spitalele să funcționeze în această perioadă. Trebuie să evităm intrarea acestora în carantină, iar activitatea Institutului Marius Nasta trebuie să se desfășoare în permanență. Aceasta înseamnă că trebuie să fim responsabili cu noi, noi între noi și noi pentru pacienții noștri. Știm că orice modificare poate presupune la început unele dificultăți, trebuie, însă, să conștientizăm că responsabilitatea și prevenția trebuie să fie în acest moment prioritare. Astfel, obiectivul nostru trebuie să fie eficientizarea activității. Trebuie să fim pregătiți pentru diverse scenarii, dar, bineînțeles, cu protecția cadrelor medicale ale institutului, dar și a angajaților în general. Un spital înseamnă oameni, resursă umană care trebuie, știm cu toții, să fie cât mai sănătoasă și să lucreze în condiții de securitate. Mulțumesc”, a transmis aseară Beatrice Mahler către jurnaliști.

Citește și: Managerul de la „Marius Nasta” spune că Institutul are materialele sanitare și dezinfectanții necesari

Te-ar putea interesa și: Ce spune managerul de la „Marius Nasta” despre suspiciunea de coronavirus la un pacient din unitate

 

Etichete: beatrice mahler institutul marius nasta marius nasta infectii coronavirus coronavirus romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.