Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Deocamdată, e bine

Până în prezent, în România nu există niciun caz de îmbolnăvire cu virusul noii gripe. De asemenea, nu a fost înregistrat nici măcar un caz de suspiciune al infectării cu virusul A/ N1H1 în rândul populaţiei. Sistemul de supraveghere şi control funcţionează rapid şi eficient. Medicii recomandă populaţiei să respecte în continuare minimele reguli de igienă personală pentru a reduce riscul de îmbolnăvire: ♦ evitarea contactelor cu persoane bolnave; ♦ evitarea aglomeraţiilor şi a mulţimilor; ♦ spălarea cât mai des a mâinilor cu apă şi săpun; ♦ acoperirea gurii şi a nasului cu o batistă de unică folosinţă în caz de tuse sau strănut; după utilizare, se aruncă batista la gunoi.
 
(Biroul de presă al MS. Titlul aparţine redacţiei.)

Etichete: quae sint

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC