Newsflash
Știri

Diferențele dintre cele patru vaccinuri împotriva COVID-19

de Florentina Ionescu - mar. 17 2021
Diferențele dintre cele patru vaccinuri împotriva COVID-19

Reprezentanții platformei RO Vaccinare au explicat în cadrul unei postări de pe o cunoscută rețea de socializare prin ce se deosebesc cele patru vaccinuri împotriva COVID19 autorizate de Comisia Europeană.

„Cum funcționează vaccinul nou autorizat dezvoltat de Johnson&Johnson, ce eficacitate are, ce informații există despre protecție, ce reacții adverse au fost observate în studiile clinice, ce contraindicații are, precum și alte informații utile puteți găsi în materialul publicat pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare: http://bit.ly/vaccinuri-autorizate”, se arată pe pagina oficială ROVaccinare.

Alături de mesaj apare și un infografic în care, pentru fiecare tip de vaccin, se precizează eficacitatea, regimul de administrare, stocarea pe termen lung și temperaturile de stocare. 

patru tipuri de vaccin aprobate de comisia europeana

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe