Newsflash
Știri

Din Parlament, pe litoral

de Dr. M. D. - iun. 14 2013
Din Parlament, pe litoral

Campania „Un viitor fără pată“, de comunicare şi informare despre melanom, organizată de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), societăţile studenţilor în medicină şi Asociaţia dermatovenerologilor din centrul şi estul Europei pentru cooperare, s-a mutat pentru două zile în Parlamentul României. La 4 iunie, la Senat, a avut loc o conferinţă de presă, la care participanţii – Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii, Cezar Irimia, preşedintele FABC, Ion Luchian, preşedintele Comisiei de sănătate din Senat, şi prof. dr. Sorin Ţiplica – au subliniat importanţa prevenţiei, a informării corecte a publicului larg privind sănătatea şi a dialogului constructiv între autorităţi, medici şi pacienţi. La rândul său, Societatea Română de Dermatologie (SRD), în parteneriat cu Academia Europeană de Dermatologie şi Venerologie, demarează campania „Pune stop cancerului de piele. Informează-te!“, care se va desfăşura pe litoral, la Mamaia, Neptun şi Eforie Nord (în perioadele 28–30 iunie, 12–14 iulie şi 9–11 august), precum şi în licee din zece centre universitare. Cu acest prilej, medici dermatologi vor oferi consultaţii şi informaţii gratuite celor interesaţi. Într-o conferinţă de presă, reprezentanţii SRD au anunţat şi încheierea altei acţiuni, în cadrul căreia au fost consultaţi gratuit peste 150 de locuitori din Delta Dunării.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe