Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Diplomele absolvenților UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, recunoscute în Israel

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 16 ianuarie 2020, ora 11:10

Experții din cadrul Ministerului Sănătății din Israel au analizat standardele pregătirii pe care o oferă Facultatea de medicină din Cluj-Napoca și au decis să recunoască diplomele tinerilor absolvenți ai UMF „Iuliu Haţieganu” din oraș.

Prin această decizie, tinerii medici dreptul de a profesa în această țară în urma examenului de rezidențiat. Pe pagina oficială de Facebook a unității de învățământ a fost publicat un mesaj în data de 14 ianuarie, prin care decanul Facultății de Medicină subliniază că această nouă recunoaștere internațională consolidează și mai mult poziția instituției pe care o reprezintă. 

umf cluj napoca

„Iată că începutul de an a adus vești excelente pentru studenții noștri din Israel și pentru noi toți, întreg corpul didactic al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca. Această victorie se datorează muncii pe care noi toți am depus-o anul trecut și efortului pe care l-am făcut pentru a obține acreditarea internațională privind calitatea educației care ne-a fost acordată în urma evaluării externe realizată de AMSE (Asociația Școlilor de Medicină Europene) și ASIIN (Agenția pentru Acreditarea Programelor de Studiu în Inginerie, Matematică și Științe Naturale), cea mai importantă agenție de evaluare a calității educației din Germania. Astfel, această nouă recunoaștere internațională ne consolidează și mai mult poziția de pol de excelență în pregătirea medicală”, a declarat prof. dr. Anca Dana Buzoianu, decanul Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, rector ales al Universității pentru mandatul 2020-2024, potrivit platformei de socializare.

Sursa foto: www.facebook.com/umfiuliuhatieganuclujnapoca

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.