Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Doctoriță de la SMURD Iași, inclusă în „Atlasul Frumuseții”

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 21 ianuarie 2021, ora 11:18

O tânără doctoriță de la SMURD Iași a fost inclusă în „Atlasul Frumuseții”, proiectul foto-jurnalistic al Mihaelei Noroc.

Giorgiana Loredana Matei, 33 de ani, medic în echipa SMURD Iaşi, a fost inclusă în „Atlasul Frumuseții”.

Doctorita SMURD
Sursă imagine: Departamentul pentru Situații de Urgență / Facebook

Tânăra este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală. Ulterior, a ales medicina de urgenţă, iar de trei ani este medic specialist, scrie adevărul.ro.

 „Am 33 de ani şi până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viaţa personală, nu m-am căsătorit şi nici nu am copii”, a povestit aceasta într-un interviu pentru Bună Ziua Iași.

Dr. Giorgiana Matei a vorbit și despre intervenţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce îşi pierduse cunoştinţa şi pe care îl însoţeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine şi m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în rai”, a adăugat dr. Giorgiana Matei.

Potrivit sursei citate, „Atlasul Frumuseţii” include 500 de portrete de femei din toată lumea și a ajuns un reper global în promovarea diversităţii culturale.

Etichete: SMURD Iasi Atlasul Frumusetii medicina de urgenta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC