Newsflash
Știri

Doi actori unici

de Mirela DUMITREAN - iun. 15 2012
Doi actori unici
     În prima zi a lunii iunie, doi artişti compleţi, oameni desăvârşiţi – actorii Marin Moraru şi Iurie Darie – au fost celebraţi pentru activitatea lor, primind câte „o stea“ pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului.
     „Să vorbesc despre Marin Moraru şi despre Iurie Darie ar însemna să vorbesc despre prietenie. Generozitatea cu care s-a dăruit publicului toată viaţa este cea mai mare dovadă de dragoste a unui artist faţă de oameni. Fiecare a ştiut să încununeze marea scenă a teatrului şi filmului cu un talent covârşitor, multă dăruire şi generozitate“, a declarat dl George Ivaşcu, directorul Teatrului „Metropolis“.
     „Dragilor, faptul că cetatea te onorează, este o zi fericită pentru mine şi asta dovedeşte că n-am trăit degeaba. Mai este un lucru foarte special: să ajungi să fii mândru că vei fi călcat în picioare“, a spus, cu umorul său cunoscut, Marin Moraru.
     La sfârşitul ceremoniei, în prezenţa unui public numeros, actriţa Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie, a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru onoarea făcută: „Vă mulţumesc că sunteţi lângă Iura al meu, mulţumesc că sunteţi lângă sufletul şi viaţa mea, care este Iura al meu, şi am o tristeţe în suflet că nu este aici cu mine şi cu dumneavoastră“. „Să vă rugaţi pentru el şi o să venim aici să-şi vadă steaua“, a adăugat cu emoţie soţia actorului absent din motive de sănătate.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe